united states

About Sonos

Company history

Sonos® ble etablert i 2002 og er i dag kjent for sitt ledende smarthøyttalersystem. Fra å være et oppstartsselskap bestående av nerdete ingeniører og geniale designere som elsker musikk, har Sonos vokst til å bli et globalt musikkvaremerke som forvandler musikkopplevelsen i hus og hjem. Selskapets utvalg av trådløse smarthøyttalere og hjemmelydprodukter gjør det enkelt for alle å lytte til musikken de elsker hvor som helst i huset. Folk kan lytte til favorittene sine, oppdage ny musikk, og nyte alt sammen i høyeste lydkvalitet.

Sonos er å finne over hele verden – i mer enn 60 land, gjennom tusenvis av forhandlere og i millioner av hjem. Med kontinuerlige investeringer i programvare og tjenester, fortsetter

Sonos å forbedre opplevelsene som kundene får av musikk i hjemmet i mange år etter at de kjøper et produkt.

Sonos endrer måten folk lytter til musikk på – et hjem av gangen.

Sonos Inc er et privateid selskap med hovedkontor i Santa Barbara, California. I tillegg har selskapet kontorer i Boston og Seattle, samt i Nederland, Storbritannia, Australia, Tyskland og Kina.

© 2004-2015 av Sonos Inc. Med enerett. Sonos og alle Sonos' produktnavn og slogans er varemerker eller registrerte varemerker tilhørende Sonos Inc.

Pressepakken til Sonos, og alt dens innhold, skal bare brukes til presseformål. Alle opphavsrettighetene tilhører Sonos Inc., som forbeholder seg retten til når som helst å tilbakekalle tillatelser til å bruke materialet. Bruk til kommersielle eller salgsfremmende formål, og/eller elektronisk manipulering av materialet, er forbudt.