united states

APPLE MUSIC ER NÅ TILGJENGELIG PÅ SONOS

Santa Barbara, California, USA - 10 februar 2016 - Sonos kunngjorde i dag at Apple Music nå er tilgjengelig for Sonos eiere rundt om i verden. Lyttere vil kunne streame alle sine favoritt-funksjoner fra Apple Music, inkludert Beats1, For You, New, Radio, My Music, og hele Apple Musics musikk katalog via Sonos smarthøyttalere som justeres for å oppnå den beste lyden i alle rom i hjemmet.

Apple Music på Sonos har blitt testet av hundretusener av lyttere gjennom en vellykket betaprogram som startet i desember. For å streame Apple Music på Sonos, trenger brukerne å velge "Legg til musikktjenester" fra en hvilken som helst Sonos Controller app og bla ned til Apple Music-ikonet og logge seg på.

- Tilbakemeldingene fra Apple Music brukere på Sonos i betaperioden har vært overveldende. Sonos sammen med Apple Music tilbyr en fantastisk lytteopplevelse i hjemmet - og vi er glade for å tilby denne opplevelsen til alle Sonos-brukere fra og med i dag, sier Eddy Cue, Apples Senior Vice President of Internet Software and Services.

- Vårt samarbeid er et tydelig eksempel på to selskaper som virkelig bryr seg om å forene musikk for å kunne tilby en fantastisk lytteopplevelse. Samarbeidet med Apple gir oss muligheten til å dele Apple Music i folks hjem, på en vellydende, enkel og intuitiv måte, sier John MacFarlane, administrerende direktør i Sonos.

Apple Music er alt du elsker med musikk samlet på ett sted, med eksperter i verdensklasse som skaper spillelister for alle anledninger. Musikkutvalget er selve grunnlaget for Apple Music, der alt fra radiostasjoner og Beats 1 til forslagene For deg, topp album og låter under Nytt er et tydelige eksempler. I tillegg lanserte Apple i dag en Sonos-stasjon på Apple Music, håndplukket av artister i samarbeid med Sonos. Nye brukere kan prøve Apple Music gratis i tre måneder.

Om Sonos

Sonos® ble etablert i 2002 og er i dag kjent for sitt ledende smarthøyttalersystem. Fra å være et oppstartsselskap bestående av nerdete ingeniører og geniale designere som elsker musikk, har Sonos vokst til å bli et globalt musikkvaremerke som forvandler musikkopplevelsen i hus og hjem. Selskapets utvalg av trådløse smarthøyttalere og hjemmelydprodukter gjør det enkelt for alle å lytte til musikken de elsker hvor som helst i huset. Folk kan lytte til favorittene sine, oppdage ny musikk, og nyte alt sammen i høyeste lydkvalitet.

Sonos er å finne over hele verden – i mer enn 60 land, gjennom tusenvis av forhandlere og i millioner av hjem. Med kontinuerlige investeringer i programvare og tjenester, fortsetter Sonos å forbedre opplevelsene som kundene får av musikk i hjemmet i mange år etter at de kjøper et produkt.

Sonos endrer måten folk lytter til musikk på – et hjem av gangen.

Sonos Inc er et privateid selskap med hovedkontor i Santa Barbara, California. I tillegg har selskapet kontorer i Boston og Seattle, samt i Nederland, Storbritannia, Australia, Tyskland og Kina.

© 2004-2015 av Sonos Inc. Med enerett. Sonos og alle Sonos' produktnavn og slogans er varemerker eller registrerte varemerker tilhørende Sonos Inc.