united states

Introduserer Sonos PLAY:1 Det har aldri vært enklere å fylle hjemmet ditt med musikk

10.14.2013

Med denne kompakte og kraftfulle trådløse høyttaleren kan du starte eller utvide Sonos-systemet ditt for bare € 199 – og forvandle lytteopplevelsen din fullstendig.

Sonos®, den ledende produsenten av trådløs Hi-Fi, lanserte i dag Sonos PLAY:1™, en kompakt og trådløs høyttaler som forvandler lytteopplevelsen i hjemmet. PLAY:1 streamer favorittmusikken til alle rom i hjemmet i Hi-Fi-kvalitet. Tilgjengelig i Norge fra 29. oktober på utvalgte partnere og på Sonos.com.PLAY:1 har en utsalgspris på € 199. I en begrenset periode følger en gratis BRIDGE med på kjøpet til en verdi av € 49.

Grunnlaget for Sonos var tanken om at du aldri skal behøve å velge mellom kvalitetslyd og enkel tilgjengelighet til musikken din i hjemmet. PLAY:1 gjør det enda enklere for musikkelskere å komme i gang med Sonos.

John MacFarlane, administrerende direktør i Sonos, Inc.

En kompakt trådløs høyttaler med overraskende kraftig lyd

PLAY:1 er en smart høyttaler med maskinvare og programvare utviklet av Sonos, noe som sikrer den best mulige ytelsen for en så kompakt størrelse. En spesialdesignet mellom-woofer og diskant gir dyp, rik og overraskende kraftig lyd. Ny smart prosesseringsteknologi gir kraftige dype toner og skarpe mellomtoner og høye toner, og reduserer forstyrrelser selv ved fullt volum – og tar Sonos enda et skritt videre. I tillegg har PLAY:1 et bredt lydbilde som gir en flott lytteopplevelse uansett hvor du sitter i rommet. Siden Sonos trådløst nettverk er utviklet for å streame musikk i Hi-Fi-lyd, kan du nyte god musikk trådløst uten forstyrrelser, uansett hvor i hjemmet du befinner deg.

PLAY:1 er utviklet med førsteklasses materialer og solid konstruksjon. En forseglet arkitektur skaper motstand mot selv de fuktigste omgivelser i hjemmet – selv damp fra dusjen.

Stream all favorittmusikken

Med PLAY:1 kan du streame all verdens musikk og få tilgang til den via en enkel og brukervennlig app. Spill av millioner av sanger og spillelister fra populære musikktjenester som Pandora, Spotify, Hype Machine og Rdio, lytt til ditt personlige musikkbibliotek, enten det er lagret på datamaskinen, i skyen, på smarttelefonen eller på nettbrettet, eller still inn på mer enn 100 000 gratis radiostasjoner, podcaster og programmer fra hele verden.

Mindre pakke, samme trådløse Sonos Hi-Fi

PLAY:1 leveres med alle de unike fordelene som bare finnes i et trådløst Sonos Hi-Fi-system, inkludert Sonos PLAY:3™, Sonos PLAY:5™, Sonos PLAYBAR™ og mer:

  • Kontroller favorittmusikkildene og lytteopplevelsen med gratis, intuitiv Sonos-controller-app for iPad® iPhone®, Android™, Mac og PC.
  • Legg til flere PLAY:1-enheter eller kombiner med andre trådløse Sonos-høyttalere eller komponenter i hjemmet for det optimale Hi-Fi-systemet for flere rom.
  • Koble sammen to PLAY:1-enheter for fantastisk stereolyd, eller bruk to PLAY:1 som bakre høyttalere med PLAYBAR og en Sonos SUB™ for å skape en 5.1 hjemmekinolyd for TV-en.
PLAY:1 er minimalistisk utformet, med en ny knapp på toppen av kabinettet som gir muligheten til å spille av og stanse musikken midlertidig med ett enkelt tastetrykk. Du kan også trykke hurtig to ganger på knappen for å gå til neste spor – en funksjon som Sonos-fellesskapet ofte har bedt om. Og siden alle Sonos-produkter er utformet for å bli bedre over tid, kan kunder med eksisterende Sonos-spillere dra fordel av den nye spill av/pause-funksjonaliteten med den nye programvareoppdateringen som er tilgjengelig i dag.

Se sonos.com/PLAY1 for mer informasjon om Sonos PLAY:1, inkludert forhandlere, tekniske spesifikasjoner og mer.

For mer informasjon:

For mer informasjon om Sonos eller for å finne en autorisert Sonos-forhandler i området ditt, kan du besøke www.sonos.com eller ringe877.80.SONOS877.80.SONOS.